AERIAL HOOP LESSEN LEIDEN

aerial hoop lessen in leiden

Aerial hoop

Aerial Hoop is een kunstvorm die steeds populairder wordt. Het is een sport die uit het circus is gehaald en mogelijk is gemaakt voor iedereen om te gaan beoefenen. In de circus wereld ook wel beter bekent als lyra. Het is als het waren een grote hoela hoop in de lucht waar je leuke oefeningen in kan doen.
 
Aerial Hoop is net als paaldansen een sport waarbij al je spieren in je lichaam samen leren werken en samen tot een sterk orgaan worden ontwikkeld.
Aerial Hoop is voor iedereen! Jong of oud, groot of klein, bij elke leeftijdsgroep en lichaamsbouw past een oefening. Je hoeft dus geen achtergrond ervaring te hebben om aan onze Aerial Hoop lessen mee te kunnen doen.

 

**Kleding**


Ter bescherming van je huid raden we je aan kleding te dragen die je bovenlichaam en knieën bedekken.

De lessen zijn op woensdag avond.

**Proefles aerial hoop**

 

Meld je nu aan voor een proefles voor maar €10,- bij onze paaldansstudio body pole mind – Leiden, via onderstaande knop. Vervolgens kun je je aanmelden voor de les naar keuze via de app ‘Bueno student’.

Scroll to Top