PAALDANSLESSEN

pole fitness Leiden

Paaldanslessen Leiden

Paaldansen: de perfecte combinatie van sport en dans.

Wij bieden 7 dagen per week paaldans lessen voor ieder niveau. Of je nu sportief wilt leren paaldansen of onze sensuele paaldans lessen wilt volgen waarbij je oefeningen in en om de paal leert verweven in een vrouwelijke danschoreografie, bij ons kun je paaldansen in je eigen stijl en op je eigen niveau. In onze paaldanslessen werken we met kleine groepen zodat we iedereen individuele aandacht kunnen geven.

BodyPoleMind-Leiden is dé plek voor iedereen die geïnteresseerd is in paaldansen. Of je nu een beginner bent of al gevorderd, wij hebben lessen die aansluiten bij jouw niveau en voorkeuren. Onze lessen zijn ontworpen om je zelfvertrouwen te vergroten en je dansvaardigheden te verbeteren in een ondersteunende en motiverende omgeving.
Aanmelden voor een proefles kan eenvoudig via het lesrooster van onze paaldansstudio BodyPoleMind- Leiden.
 
Kom langs en ontdek hoe leuk en uitdagend paaldansen kan zijn. Ons ervaren team staat klaar om je te begeleiden en te helpen je doelen te bereiken.
Mis deze kans niet om deel uit te maken van onze paaldans community!
 

** 4-weekse cursus paaldansen voor beginners**

Wil je liever eerst de paal sport proberen met een groep mensen voor wie paaldansen allemaal nieuw is? Kies dan voor de 4-weekse cursus voor beginners. De eerst volgende start datum is maandag 9 september om 20:30.

De kosten voor deze cursus zijn €37,50 voor de gehele cursus.  

* Sexy pole en pole choreo lessen**

Voor wie naast pole fitness ook wil leren dansen zijn de sexy pole en pole choreo lessen geschikt. Je werk hier steeds een aantal weken aan dezelfde choreografie zodat je steeds een mooi resultaat hebt. De choreografieën bestaan uit vloerwerk, danspasjes, draaien in de paal en soms lage paaldanstricks.  

Lees meer over onze lessen via onderstaande knop.
 
Scroll to Top