NIVEAUS BIJ PAALDANSEN

niveau bij paaldansen

De verschillende niveau’s van paaldansen

 **Paaldanslessen voor beginners**

In beginners 1 maak je kennis met de basis van het paaldansen. Je oefent de basis technieken zoals draaien, klimmen en zitten in de paal. Nadat je meer kracht hebt op gebouwd en de basis beheerst kun je door naar beginners2 waar je combinaties leert maken van de oefeningen die je tijdens de beginners 1 lessen hebt geleerd en komen er veel nieuwe oefeningen bij.
 

**Paaldansen voor Half-gevorderden**

Tijdens de half-gevorderden paaldanslessen ga je steeds meer kracht en flexibiliteit opbouwen. Er komen steeds meer inverts bij (zoals onderste boven hangen in de paal) en je maakt kennis met nieuwe grip technieken.
 

**Gevorderd niveau**

 
Tijdens deze lessen kun je jezelf blijven ontwikkelen. Terwijl je steeds uitdagendere tricks in de paal leert bouw je steeds meer kracht en lenigheid op zodat je jezelf kunt blijven ontwikkelen. Je gaat daarnaast ook werken aan deadlifts, flips en re-grips zodat je je kunt ontwikkelen tot een echte paaldans pro.
Scroll to Top